VvE beheer Bergen op Zoom

Op zoek naar een VvE beheerder voor het nieuwe appartementencomplex?

Wilt u het beheer van de VvE van uw nieuwe appartementencomplex graag uitbesteden? Centiss helpt u graag verder. Hoe eerder u ons bij uw project betrekt des te beter en voortvarender dat uw nieuwbouwproject voor de eigenaren verlopen. Centiss start op professionele wijze de VvE op zodat u vanaf uw eerste dag in uw nieuwe appartement op ons terug kunt vallen. Zo werken wij voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, maar ook voor collectieve opdrachtgevers. Het VvE beheer kunt u zowel volledig als gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Een ding is zeker: wij hebben de kennis en expertise op financieel, technisch en bestuurlijk gebied. Door het VvE beheer uit te besteden aan Centiss bespaart u dus niet alleen tijd, maar ook geld.

VvE beheer van de nieuwbouw appartementen door Centiss

Wilt u het VvE beheer uitbesteden aan Centiss? Een goed begin is het halve werk. Een goede opstart van een nieuwbouw VvE is namelijk van groot belang in het verder verloop van de VvE. Een heldere akte en een betrouwbaar richtbedrag voor de VvE bijdrage zal ook de makelaars hun werk gemakkelijker maken. 

Bij het opstarten van de VvE kunnen we u bijstaan bij de volgende taken en plichten:

  • Adviseren over de splitsingsakte, breukdelen en het huishoudelijk reglement.
  • Het opstellen van de begroting van servicekosten en servicebijdragen.
  • Het organiseren van een opstartvergadering en kopers-bijeenkomst.
  • Oplevering van alle algemene delen en het archiveren en beschikbaar houden van alle documenten, tekeningen en garanties van het appartementencomplex.
  • Nazorg en afwikkeling van openstaande opleverpunten.
  • Contracteren van servicebedrijven voor groen, schoonmaak, hydrofoor, verzekeringen, liften en andere te onderhouden bouwkundige elementen.
  • Het laatste doen wij natuurlijk altijd in overleg met de VvE leden.

Appartement gekocht zonder actieve VvE?

Hoe beter het VvE beheer is geregeld, hoe minder zorgen u heeft en hoe meer woonplezier u ervaart. Bent u een van de eerste die een appartement heeft gekocht in het nieuwbouwcomplex? Dan kan er sprake zijn van een nog inactieve VvE. Wij helpen u dan graag bij het VvE beheer van uw nieuwbouw woningcomplex. 

Wij luisteren actief, denken mee en komen onze afspraken na. Wilt u uw VvE beheerder in de buurt? Dat kan. Centiss is in bijna alle grote steden met projecten aanwezig.

Wilt u graag voortvarend met uw nieuwbouw VvE van start. En wilt u geen verrassingen zodra u er woont? Wilt u vooraf weten wat uw maandelijkse bijdrage wordt? Wilt u van uw nieuwbouw project een succes maken en discussies in de toekomst voorkomen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij adviseren u graag!

Bel mij voor een afspraak!

Bel mij voor een afspraak