VvE beheer Bergen op Zoom

VvE Beheer nieuwbouw appartementencomplex

Wilt u het beheer van de Vereniging van Eigenaars van uw nieuwe appartementencomplex graag uitbesteden? Stop dan met zoeken, want wij helpen u graag. Hoe eerder u ons bij uw project betrekt des te beter en voortvarender zal uw nieuwbouw project voor de eigenaren verlopen. Als u een appartement in een nieuwbouw project heeft gekocht moet u al veel zelf regelen voordat u kunt verhuizen. Centiss start op professionele wijze de VvE op zodat u vanaf uw eerste dag in uw nieuwe appartement op ons terug kunt vallen.  Wij werken voor projectontwikkelaars, woningcorporaties, maar ook voor collectieve opdrachtgevers. Wij kunnen het VvE beheer volledig of gedeeltelijk voor u organiseren. Een ding is zeker: wij hebben verstand van zaken, zowel op financieel, technisch en juridisch gebied. Door uw VvE beheer uit te besteden bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

Vereniging van Eigenaren beheer door Centiss

Wilt u het Vereniging van Eigenaren beheer uitbesteden aan Centiss? Wij kunnen u helpen bij onderstaande taken:

  • Adviseren over de splitsingsakte, breukdelen en het huishoudelijk reglement.
  • Het opstellen van de begroting van servicekosten en servicebijdragen.
  • Het organiseren van een opstartvergadering en kopers-bijeenkomst.
  • Oplevering van alle algemene delen en het archiveren en beschikbaar houden van alle documenten, tekeningen en garanties van het appartementencomplex.
  • Nazorg en afwikkeling van openstaande opleverpunten.
  • Contracteren van servicebedrijven voor groen, schoonmaak, hydrofoor, verzekeringen, liften en andere te onderhouden bouwkundige elementen.

Het laatste doen wij natuurlijk altijd in overleg met de VvE leden.

VvE beheer in de buurt

Hoe beter het VvE beheer is geregeld, hoe minder zorgen u heeft en hoe meer woonplezier u ervaart. Wij helpen u graag bij het VvE beheer van uw nieuwbouw woningcomplex. Wij luisteren actief, denken mee en komen onze afspraken na. Wilt u uw VvE beheerder in de buurt? Dat kan. Centiss doet namelijk VvE beheer in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Zeeland, Utrecht en Flevoland. Centiss is in bijna alle grote steden met projecten aanwezig.

Wilt u graag voortvarend met uw nieuwbouw VvE van start. En wilt u geen verrassingen zodra u er woont? Wilt u vooraf weten wat uw maandelijkse bijdrage wordt? Wilt u van uw nieuwbouw project een succes maken en discussies in de toekomst voorkomen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij adviseren u graag!

Bel mij voor een afspraak!

Bel mij voor een afspraak