VvE beheer recreatief vastgoed

Wilt u uw VvE beheer van uw recreatief vastgoed uitbesteden? Bijvoorbeeld van uw hotel, appartementencomplex of vakantiepark? Dan zit u goed bij Centiss. Uw belang staat altijd voorop. Daarom stemmen wij onze dienstverlening altijd goed af met de eigenaren, de gebruikers en de huurders.

Vereniging van Eigenaren beheer door Centiss

Wanneer u uw recreatief vastgoed door Centiss laat beheren is uw vastgoed in deskundige en vertrouwde handen. Moet er onderhoud worden uitgevoerd aan uw vastgoed? Geen probleem, wij zorgen er altijd voor dat u, vakantiegangers of huurders hier zo min mogelijk last van hebben. Ook hebben wij ervaring met sportfaciliteiten, jachthavens en zwembaden.

Wij kunnen het beheer van uw recreatieve Vereniging van Eigenaars gedeeltelijk of volledig op ons nemen. Zo is het mogelijk de diensten die u zelf uitvoert of heeft ondergebracht bij bijvoorbeeld een exploitant of gebruiker te combineren met aanvullende kennis van onze specialisten. Wij hebben verstand van zaken, zowel op financieel, administratief en technisch gebied maar ook op juridisch gebied.

Wij kunnen het beheer van de Vereniging van Eigenaars van uw recreatief vastgoed gedeeltelijk of volledig op ons nemen. Zo is het mogelijk de diensten die u zelf uitvoert of heeft ondergebracht bij bijvoordeeld huurder/gebruiker te combineren met aanvullende kennis van onze specialisten. Wij hebben verstand van zaken, zowel op financieel en technisch gebied als op juridisch gebied.

VvE beheer in de buurt

Wij helpen bij het beheer van uw recreatieve vastgoed. Wij luisteren actief, denken mee en komen onze afspraken na. Wilt u een VvE beheerder in de buurt? Dat kan. Centiss heeft meerdere vestigingen in Nederland.

Heeft u hulp nodig bij het VvE beheer van uw recreatief vastgoed? En bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Goes en Almere? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!

Bel mij voor een afspraak