VvE diensten overstappen

Zit u met uw VvE momenteel al bij een VvE beheerder en wilt u graag overstappen? Geen probleem. Wij zorgen voor een soepele en goede overgang. Helemaal gratis, wij rekenen geen opstartkosten. De overstap naar Centiss gaat makkelijk en zonder gedoe. Wij werken met Twinq software. Werkt uw huidige VvE beheerder ook met Twinq? Dan is overstappen al helemaal gemakkelijk. Twinq levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaren via het internet. Dagelijks worden in Nederland zo’n 24.000 appartementengebouwen beheerd met de software van Twinq. Via Twinq kunt u alle informatie inzien die uw VvE aangaan op een tijdstip dat het voor u schikt. Als uw huidige beheerde met een ander software pakket werkt is dit uiteraard ook geen probleem, wij kunnen eenvoudig alle data integreren in uw nieuwe digitale omgeving.

Zonder zorgen overstappen naar Centiss

Wilt u het Vereniging van Eigenaren beheer door Centiss laten doen? Wij regelen helemaal gratis de overdracht voor u. Wij verzorgen dat op onderstaande wijze:

  • Wij informeren schriftelijk alle bewoners over de overgang naar een nieuwe beheerder.
    verstrekken inloggegevens en maken een online digitale omgeving voor VvE
  • Wij informeren schriftelijk leveranciers over de wijziging van uw VvE beheer.
  • We maken documenten van de VvE online beschikbaar. Denk hierbij aan: verzekeringspolissen, splitsingsakte, huishoudelijk reglement etc.
  • We informeren bank(en) over wijziging beheer, machtigingen en postadres.
  • We maken overdracht afspraken met de oude beheerder en leggen deze vast
  • We halen het archief op bij de oude beheerder.
  • We nemen  zaken zoals de lopende incassozaken, schademeldingen bij verzekeraar, reparatieverzoeken etc over.
  • We voeren wijzigingen door bij de Kamer van Koophandel.

Wilt u weten of uw huidige VvE beheer nog voldoet aan de eisen die vandaag de dag gelden? Of wilt u weten of de prijs wel marktconform is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Centiss is uw betrouwbare voor  VvE beheer.

Bel mij voor een afspraak!

Bel mij voor een afspraak