VvE beheer Spijkernisse Hoogvliet

Technisch beheer VvE uitbesteden

Het ene gebouw is het andere niet. Welk onderhoud uw vastgoed nodig heeft is verschillend per situatie en locatie. Zo heeft een appartementencomplex direct aan zee ander onderhoud nodig dan een rijksmonument in de stad. Welk vastgoed u ook bezit, deskundig technisch beheer is noodzakelijk om uw pand in goede conditie te houden. Door een goede conditie van uw appartementencomplex bespaart u niet alleen op de kosten van achterstallig onderhoud maar vergroot u tevens het wooncomfort. Kunt u hulp gebruiken bij het technisch beheer van uw VvE? Centiss helpt u graag. Snel en deskundig. Zo weet u zeker dat u later niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan.

Centiss: uw technisch beheerder

Weet u zeker dat uw VvE aan alle technische eisen voldoet en alle verplichte controles en inspecties tijdig zijn uitgevoerd? Centiss houdt dit voor u in de gaten. Wij helpen u met het technisch beheer van uw VvE. Wij zorgen er voor dat u inzicht heeft in de onderhoudskosten door de jaren heen. Wilt u liever een deel van het technische beheer zelf blijven uitvoeren? Wij kunnen ook een gedeelte van het technische beheer van uw VvE oppakken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld van dienst zijn met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) of het verduurzamen van uw complex.

Hier kunnen wij u nog meer mee helpen

Naast het verhelpen van storingen en servicemeldingen, kunnen wij u ook met onderstaande zaken van dienst zijn:

 • Aannemen en afhandelen van reparatieverzoeken en servicemeldingen
 • Aannemen en afhandelen van schade meldingen
 • Maatregelen treffen bij calamiteiten (24/7)
 • Offertes voor planmatig onderhoud en schoonmaak aanvragen/beoordelen
 • MeerjarenOnderhoudsplaningen opstellen en actualiseren
 • De staat van het onderhoud inspecteren
 • Begeleiden van verbouw- en renovatieprojecten
 • Adviseren en begeleiden van verduurzaming van projecten en subsidie aanvragen
 • Begeleiden van groot onderhoud
 • Toezicht op dagelijks onderhoud
 • Afwikkelen van garanties

Zijn er technische werkzaamheden aan uw appartementsrecht uitgevoerd? Na afloop checken wij altijd of de werkzaamheden goed en naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Centiss beschikt over bouwkundig medewerkers, die ervaring hebben op het gebied van gebouwbeheer.

Technisch beheer VvE op maat

Heeft u speciale verzoeken? Wij kunnen onze dienstverlening aanpassen of zelfs verder uitbreiden als u dat wenst. Zo passen wij bijvoorbeeld geregeld ons diensten pakket aan werkzaamheden die specifiek voorkomen in winkelcentra, vakantieparken of bedrijfsterreinen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Goes en Almere? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Centiss is uw deskundigepartner als het gaat om technisch beheer van uw VvE.

Bel mij voor een afspraak!

Bel mij voor een afspraak