VvE beheer Rotterdam

Centiss: uw onafhankelijke expert voor VvE advies

Heeft u ondersteuning nodig bij de oprichten of het activeren van uw slapende VvE? Centiss beschikt over de kennis en expertise om u hierin bij te staan. Zo kunnen wij u helpen met bestuurlijke vraagstukken, bouwplannen of splitsingsaktes. Daarnaast bieden wij uiteraard ook een volledige dienstverlening aan. Welke onder te verdelen valt in de volgende diensten:

  • Financieel beheer
  • Technisch beheer
  • Bestuurlijk beheer

Centiss probeert alles in een zo vroeg mogelijk stadium te regelen. Op deze manier voorkomen wij vervelende verrassingen en tegenvallers.

VvE advies in het voortraject

Naast de bestaande VvE werken wij ook door woningcorporaties, projectontwikkelaars en ook door collectieve opdrachtgevers betrokken in het voortraject. Op deze manier kan samen een professionele start van de van de VvE worden gegeven. Hoe beter het VvE beheer is geregeld bij de start hoe minder problemen er zich in de toekomst zullen voordoen. Dus is er nog geen juiste invulling gegeven aan het VvE beheer van uw nieuwbouw project? Centiss staat u hier graag in bij.

Juridisch advies voor uw VvE

Als een van de bestuursleden binnen de VvE kan het voorkomen dat u tegen enkele juridische vraagstukken aanloopt. Denk hierbij aan een geschil met een aannemer, het maken van een splitsingsakte voor de VvE of het afsluiten van verzekeringen. Het is logisch dat u hier niet altijd een antwoord voor paraat heeft. Centiss staat ook dan voor u klaar door verlenen van bijstand en advies bij deze juridische procedures.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u interesse in onze VvE diensten of wilt u weten of uw huidige VvE beheer nog marktconform is. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Centiss is uw betrouwbare voor  VvE beheer.

Bel mij voor een afspraak!

Bel mij voor een afspraak