Vve alblasserdam

VvE-beheer in Alblasserdam

Overweegt u het beheer van uw VvE uit te besteden? Centiss VvE Beheer staat klaar om u van deze verantwoordelijkheden te verlichten! Onze professionele organisatie heeft zich gespecialiseerd in het coördineren en uitvoeren van diverse VvE-taken. Hieronder vallen administratieve en financiële verplichtingen, evenals het beheer van het onderhoud voor uw appartementencomplex, het activeren van een slapende VvE en het uitvoeren van bestuurlijke beheertaken.

VvE-beheer uitbesteden in Alblasserdam

VvE-beheer in Alblasserdam is een complexe aangelegenheid. Indien u een appartement aanschaft dat deel uitmaakt van een groter complex, bent u wettelijk verplicht lid te worden van een Vereniging van Eigenaars (VvE). De kerntaak van deze vereniging is het waarborgen van het beheer en onderhoud van het volledige gebouw. Daarnaast dragen alle VvE-leden maandelijks bij aan een reservefonds voor toekomstige grotere uitgaven ten behoeve van het pand. Dit kan variëren van het vernieuwen van een verouderde trap tot het installeren van een traplift voor minder mobiele bewoners.

Het activeren van een slapende VvE: Hoe doet u dat?

Kampt u met een slapende VvE waarin geen vergaderingen plaatsvinden, geen reservefonds wordt opgebouwd en deze niet is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel? Dan is het de hoogste tijd om uw inactieve VvE nieuw leven in te blazen. Centiss VvE Beheer staat paraat om u door dit proces te loodsen. Een slapende VvE kan namelijk verschillende problemen met zich meebrengen. Stel u voor dat er brand uitbreekt in uw appartementencomplex en de VvE blijkt niet verzekerd te zijn? Of dat onverwachte renovaties aanzienlijke kosten met zich meebrengen en de VvE niet voldoende financiële middelen heeft om deze te dekken. Dit zijn enkele voorbeelden van situaties die wettelijk goed geregeld moeten zijn.

Onafhankelijk advies voor de Vereniging van Eigenaars

Centiss heeft zich bewezen als een deskundige op het gebied van alle facetten van VvE-beheer en kan dit geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Door deze taak aan ons over te dragen bespaart u aanzienlijke tijd en geld, en hoeft u niet zelf alle details te achterhalen om zaken succesvol te sturen. Centiss houdt het overzicht namens u en zorgt ervoor dat cruciale zaken tijdig worden aangepakt. Met Centiss als uw partner kunt u met vertrouwen het beheer van uw VvE tegemoet zien. Vraag een offerte aan.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!