VvE beheer Almere

VvE beheer in Almere

Almere is een prachtige stad en gemeente in de provincie Flevoland. Net zoals overal in Nederland, krijgt u ook in Almere als appartementseigenaar te maken met een Vereniging van Eigenaren. Niet alleen uw eigen appartement moet goed onderhouden worden, ook aan de gemeenschappelijke delen van het appartementencomplex moet aandacht worden besteed. Hierbij moeten alle eigenaren betrokken worden en verantwoordelijkheid dragen, daarom is een VvE verplicht gesteld. Hierdoor betaalt u niet alleen mee aan alle gezamenlijke kosten, maar kunt u ook meebeslissen wanneer er keuzes gemaakt moeten worden over het appartementencomplex.

Waarom het VvE beheer uitbesteden?

Als bestuur van een Vereniging van Eigenaren komen er veel dingen op u af. Taken zoals het regelen van groot onderhoud, het organiseren van vergaderingen en eventuele conflicten oplossen kosten vaak onnodig veel tijd en energie. Veel bewoners zitten hier niet op te wachten, daarom kan het slim zijn om het bestuur van uw VvE voor een deel of in zijn geheel over te laten nemen door een ervaren partij zoals Centiss.

VvE beheer uitbesteden in Almere

Wilt u weten wat Centiss VvE beheer voor uw appartementencomplex, parkeergarage, vakantiepark, hotel of kantoorcomplex kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen. Deze offerte wordt altijd op maat gemaakt, aangezien de kosten per VvE erg uiteenlopend zijn. U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken om te kijken wat Centiss voor uw Vereniging van Eigenaren kan betekenen op administratief, bestuurlijk en/of technisch gebied.

Waar kunnen wij u bij helpen bij het VvE beheer in Almere?

Overweegt u om het beheer van uw VvE in de omgeving van Almere uit te besteden aan Centiss? Dan kunnen wij u onder andere ondersteunen in de volgende taken: 

  • Algemene ledenvergaderingen organiseren
  • Notuleren bij ledenvergaderingen
  • Verzekeringen van de VvE afsluiten
  • Advisering en het bieden van hulp bij juridische procedures
  • Conceptbegroting opstellen en de daarbij behorende bijdragen vaststellen
  • Reglementen handhaven
  • Meerjaren onderhoudsplanningen opstellen
  • Aannemen en afhandelen van schades

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!