VvE beheer Almere

Vve-beheer in  Bergen op Zoom

Als u overweegt om het beheer van uw Vereniging van Eigenaars (VvE) uit te besteden, staat Centiss VvE Beheer voor u klaar! Onze professionele organisatie heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en coördineren van een breed scala aan VvE-taken, waaronder administratieve verplichtingen, financieel beheer en het onderhoud van uw appartementencomplex. Bovendien hebben we ruime ervaring in het activeren van inactieve VvE's en het vervullen van bestuurlijke beheertaken.

VvE-beheer uitbesteden in Bergen op Zoom

Indien u overweegt om uw VvE-beheer in Bergen op Zoom uit te besteden, begrijpen we dat dit een complexe aangelegenheid is. Als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex bent u wettelijk verplicht om lid te worden van een VvE. Deze vereniging heeft als verantwoordelijkheid het beheer en onderhoud van het gehele gebouw, inclusief het beheer van het reservefonds voor toekomstige uitgaven.

Dit kunt u doen bij een inactieve VvE

Als u deel uitmaakt van een inactieve VvE waar geen vergaderingen worden gehouden, geen reserves worden aangehouden en de VvE niet bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, is het van groot belang om deze weer aan de praat te krijgen. Centiss VvE Beheer helpt problemen zoals het ontbreken van een brandverzekering of onverwachte renovatiekosten te voorkomen.

Uw expert als het gaat om onafhankelijk advies

Centiss is uw competente partner voor onafhankelijk advies aan Verenigingen van Eigenaren. Wij kunnen al het beheer van het delen van appartementen voor u verzorgen, waardoor u tijd en geld bespaart en u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wij voeren het onderzoek voor u uit en zorgen ervoor dat alle belangrijke vragen tijdig worden beantwoord.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!