VvE beheer Almere

VvE-beheer in Berkel en Rodenrijs

Als u de verantwoordelijkheden voor uw Vereniging van Eigenaars (VvE) wilt uitbesteden, staat Centiss VvE Beheer voor u klaar! Onze professionele organisatie heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en coördineren van een breed scala aan VvE-taken, inclusief administratieve, financiële verplichtingen en onderhoudsbeheer voor uw appartementencomplex. Bovendien hebben we ervaring in het activeren van inactieve VvE's en het vervullen van bestuurlijke beheertaken.

VvE-beheer uitbesteden in Berkel en Rodenrijs

Wanneer u overweegt om uw VvE-beheer in Berkel en Rodenrijs uit te besteden, begrijpen wij dat dit een complexe aangelegenheid is. Als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex bent u wettelijk verplicht om lid te worden van een VvE. Deze vereniging is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het hele gebouw, inclusief het beheer van het reservefonds voor toekomstige uitgaven.

Hoe heractiveert u een inactieve VvE?

Als u een inactieve VvE heeft waar geen vergaderingen worden gehouden, geen reservefonds wordt onderhouden en die niet is ingeschreven bij de KvK, dan is het belangrijk om dit nieuw leven in te blazen. Centiss VvE Beheer kan u hierbij begeleiden om problemen zoals onverzekerd zijn bij brand of onverwachte renovatiekosten te voorkomen.

De expert voor onafhankelijk advies

Centiss is uw expert voor onafhankelijk advies voor de Vereniging van Eigenaars. Wij kunnen het volledige VvE-beheer voor u verzorgen, waardoor u tijd en geld bespaart en niet zelf achter alle details aan hoeft te gaan. Wij houden het overzicht namens u en zorgen ervoor dat alle essentiële zaken tijdig worden aangepakt.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!