Vve capelle

VvE-beheer in Capelle aan den IJssel

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van het beheer van uw VvE? Centiss VvE Beheer staat paraat om u van deze verantwoordelijkheden te ontzorgen! Onze deskundige organisatie is gespecialiseerd in het coördineren en uitvoeren van een breed scala aan VvE-taken. Dit omvat administratieve en financiële verplichtingen, evenals het beheer van onderhoud voor uw appartementencomplex, het activeren van een slapende VvE en het uitvoeren van bestuurlijke beheertaken.

VvE-beheer uitbesteden in Capelle aan den IJssel

Het VvE-beheer in Capelle aan den IJssel betreft een uitdagende aangelegenheid. Als u een appartement koopt dat deel uitmaakt van een groter complex, is het wettelijk verplicht om lid te worden van een Vereniging van Eigenaars (VvE). Deze vereniging heeft als voornaamste doel het waarborgen van het beheer en onderhoud van het volledige gebouw. Daarnaast dragen alle VvE-leden maandelijks bij aan een reservefonds voor toekomstige grote uitgaven ten behoeve van het pand. Dit kan variëren van het vervangen van een verouderde trap tot het installeren van een traplift voor minder mobiele bewoners.

Het activeren van een slapende VvE: Hoe doe je dat?

Heeft u te maken met een slapende VvE waarin geen vergaderingen plaatsvinden, er geen reservefonds wordt opgebouwd en die niet geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel? Dan is het hoog tijd om uw inactieve VvE nieuw leven in te blazen. Centiss VvE Beheer staat klaar om u bij dit proces te begeleiden. Een slapende VvE kan namelijk diverse problemen met zich meebrengen. Stel u voor dat er een brand uitbreekt in uw appartementencomplex en de VvE blijkt niet verzekerd te zijn? Of wanneer onverwachte renovaties hoge kosten met zich meebrengen en de VvE onvoldoende financiële middelen heeft om deze te dekken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties die wettelijk goed geregeld moeten zijn.

Centiss: uw betrouwbare bron voor onafhankelijk advies voor de Vereniging van Eigenaars

Centiss is een expert op het gebied van alle facetten van VvE-beheer en kan dit volledig of gedeeltelijk voor u verzorgen. Door deze taak aan ons over te dragen bespaart u aanzienlijke hoeveelheden tijd en geld, en hoeft u niet zelf achter alle details aan te gaan om zaken in goede banen te leiden. Centiss houdt het overzicht namens u en zorgt ervoor dat cruciale zaken tijdig worden aangepakt.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!