VvE beheer Dordrecht

VvE beheer in Delft

Bij het beheer van appartementencomplexen komen veel verschillende taken kijken. Het is belangrijk dat deze goed uitgevoerd worden, maar het beheer van een VvE kost vaak veel tijd en kan erg complex zijn. Voor uw VvE beheer in Delft kunt u terecht bij Centiss. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van belangrijke VvE-taken of geven u advies. Heeft u hulp nodig bij technisch beheer, administratief en financieel beheer, of bestuurlijk beheer? Centiss staat graag voor u klaar.

Ondersteuning van VvE beheer in Delft

Het beheren van een Vereniging van Eigenaren kost veel tijd en is vaak divers en complex. Daarom is het verstandig om de taken van VvE beheer in Delft uit te besteden. Zo bespaart u tijd en geld. Wij bij Centiss kunnen het beheer van uw VvE volledig of gedeeltelijk op ons nemen. Op die manier is het voor u mogelijk om zaken die u zelf organiseert te combineren met aanvullende hulp van de specialisten die wij in huis hebben. Wij hebben kennis en expertise op financieel, technisch en juridisch gebied. 

Een aantal taken waarbij wij u kunnen ondersteunen, zijn:

  • Algemene ledenvergaderingen organiseren
  • Notuleren bij ledenvergaderingen
  • Verzekeringen van de VvE afsluiten
  • Advisering en het bieden van hulp bij juridische procedures
  • Conceptbegroting opstellen en de daarbij behorende bijdragen vaststellen
  • Reglementen handhaven
  • Meerjaren onderhoudsplanningen opstellen
  • Aannemen en afhandelen van schades

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Onderhoudsplan voor uw VvE in Delft

Een van de taken van een VvE in Delft, is het uitvoeren van onderhoud. Als VvE wilt u waarschijnlijk graag weten wat u kunt verwachten aan onderhoud en hoe u financieel kunt voorbereiden op mogelijk onderhouden. Centiss helpt u graag bij het opstellen van een op maat gemaakt onderhoudsplan voor uw VvE. Daarbij kijken we naar een meerjarenplan, waarmee we structuur brengen aan zowel kleine, als grote VvE’s. Wij bekijken ook de kosten die dit met zich meebrengt, zodat u goed voorbereid bent op de komende jaren.

Uw VvE beheer in Delft uitbesteden aan Centiss

Twijfelt u over het uitbesteden van uw VvE beheer in Delft? Bij Centiss weten we wat voor u belangrijk is. We nemen daarom uw VvE-taken graag van u over. Wij regelen elke uitdaging waar uw VvE mee geconfronteerd wordt, zodat u zich met een gerust hart op andere taken kunt richten. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!