VvE beheer Bergen op Zoom

Vve-beheer in Etten-Leur

Koopt u een appartement in Etten-Leur, dan is de kans groot dat u een appartement in een appartementencomplex koopt. In dat geval moet u verplicht lid worden van een VvE. Dit is een lidmaatschap wat geldig is zolang u eigenaar bent van de woning. Alleen wanneer u uw woning verkoopt, vervalt uw lidmaatschap en hoeft u geen lid meer te zijn van een VvE. Meer informatie over een VvE en VvE-beheer in Etten-Leur vindt u op deze pagina.

Een Vereniging van Eigenaars wat is dat precies?

‘VvE’ staat voor ‘Vereniging van Eigenaars’, ook wel ‘Vereniging van Eigenaren’ genoemd. Wanneer u een appartement koopt in een appartementencomplex, koopt u in feite een deel van het complex. U koopt dan een aandeel in het hele gebouw en u hebt bovendien bepaalde rechten om het gebouw te gebruiken. Hierdoor bent u samen met uw buren eigenaar van het hele gebouw. Samen met uw buren heeft u dus bepaalde rechten en plichten voor het gebruik van het gebouw. Een VvE is het overkoepelende orgaan waarvan alle eigenaren van het appartement automatisch lid worden zodra ze een appartement van binnen dat appartementencomplex kopen. De VvE draagt zorg voor het onderhoud en het beheer van het gebouw. Daarnaast wordt er geld gespaard in een potje voor grotere uitgaven. Ook verzekeringen voor het gebouw afsluiten en betalen loopt via de VvE.

Vve-beheer uitbesteden in Etten-Leur

Wilt u uw vve-beheer graag uitbesteden? Dat kan! Bij Centiss VVE Beheer kunt u uw beheer geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Wij zijn gevestigd in Goes, Muiden en Rotterdam. Onze centrale locaties zijn goed bereikbaar vanuit Etten-Leur en kunt natuurlijk ook per mail bereiken of via ons contactformulier.

Bij Centiss kunt u het volgende uitbesteden:

  • Uw vve-administratie
  • Bestuurlijk beheer
  • Technisch beheer
  • Slapende VvE activeren
  • Onderhoud van uw gebouw
  • Vve-beheer recreatief vastgoed
  • Overstappen van andere vve-beheerder naar Centiss
  • Vve-beheer voor nieuwbouw appartementencomplex
  • Totaalbeheer vve-activiteiten

Het uitbesteden van uw vve-activiteiten bespaart u veel tijd en u kunt ervan op aan dat Centiss alle te vervullen taken met verve van u overneemt en uitvoert. Wilt u bijvoorbeeld voor een compleet nieuw appartementencomplex vve-beheer uitbesteden? Dan starten wij al vanaf de eerste dag op professionele wijze uw vve-beheer voor u op, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft. Een goed begin is immers het halve werk.

Ook benieuwd wat Centiss VVE Beheer voor u kan betekenen? Wij denken graag met u mee in oplossingen voor uw vve-beheer! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave op maat.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!