VvE beheer Randstad

Vve-beheer in Oosterhout

Koopt u een appartement wat onderdeel is van een appartementencomplex? Dan bent u verplicht op een lidmaatschap voor een VvE aan te gaan. Dit lidmaatschap blijft verplicht zolang u in uw appartement in Oosterhout woont, of totdat u uw woning verkoopt. Een VvE is verantwoordelijk voor het onderhoud en het beheer van het gebouw. Daarnaast zorgt een VvE ervoor dat de juiste verzekeringen voor het pand worden afgesloten. Wilt u uw vve-beheer uitbesteden? Kies dan voor Centiss VVE Beheer.

Waarom uw vve-beheer in Oosterhout uitbesteden?

Vve-beheer kan behoorlijk tijdrovend zijn. Naast de administratieve en financiële administratie, moeten ook het onderhoud, de verzekeringen en het technisch beheer op orde zijn. In sommige gevallen heeft u te maken met een slapende VvE. Mogelijk wilt  het vve-beheer van uw recreatief vastgoed uitbesteden of het vve-beheer voor een compleet nieuw appartementencomplex. Wat uw situatie ook is, Centiss VVE Beheer neemt deze beheertaken graag van u over. Wij regelen de complete technische, bestuurlijke en overige administratie en zorgen ervoor dat u hier verder geen omkijken meer naar heeft.

Van technisch tot bestuurlijk beheer: Centiss VVE Beheer staat voor u klaar!

Onder technisch beheer vallen alle werkzaamheden die noodzakelijk zijn om uw appartement in goede staat te houden. Dit zijn van tevoren vastgestelde technische eisen, verplichte controles en inspecties en een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Door het technisch bestuur op peil te houden voorkomt u onnodig hoge onderhoudskosten door achterstallig onderhoud. Bovendien zorgt technisch beheer voor een verbeterd wooncomfort, doordat uw appartementencomplex continu verduurzaamd wordt. Bestuurlijk beheer is het regelen en inplannen van groot onderhoud, renovaties en andere zaken, zoals bemiddeling bij een conflict tussen verschillende bewoners. Centiss helpt u graag bij het oplossen van al uw technische en bestuurlijke vraagstukken. Wij kunnen uw technische en bestuurlijke beheer geheel of gedeeltelijk voor u uit handen nemen.

Financieel en administratief beheer

Een VvE moet jaarlijks een financieel jaarverslag opstellen en servicebijdragen en voorschotten incasseren. Financieel en administratief beheer is daarom onontbeerlijk. Heeft u hier hulp bij nodig? Centiss VVE Beheer helpt u bij het opstellen van de begroting. Daarbij bewaken wij tevens de budgetten en stellen we financiële jaarverslagen voor uw VvE op. Uiteraard doen we dit altijd op transparante wijze, zodat u zelf ook altijd inzicht heeft in de financiën van uw VvE. Zo kunt u met een gerust hart uw financieel beheer uitbesteden aan Centiss VVE Beheer. Meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!