VvE beheer Randstad

Vve-beheer in Ridderkerk

Woont u in Ridderkerk en bent u op zoek naar een deskundige en professionele partij om uw vve-beheer aan uit te besteden? Dan is Centiss VVE Beheer een betrouwbare partij voor u! Met drie vestigingen in Goes, Rotterdam en Muiden zijn we goed bereikbaar vanuit Ridderkerk. U kunt ons natuurlijk ook bellen of een afspraak inplannen voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij helpen u graag met het organiseren en beheren van uw vve-taken.

Uw vve-beheer in Ridderkerk uitbesteden aan Centiss VVE Beheer

Het uitbesteden van uw vve-taken kent verschillende voordelen. Ten eerste scheelt het u tijd en geld, doordat u niet zelf overal achteraan hoeft om dingen te regelen voor de VvE. Ten tweede geeft het ook rust: doordat Centiss VVE Beheer veel ervaring heeft in het uitvoeren van diverse vve-beheertaken kunnen wij dit volledig voor u uit handen nemen, waardoor u van A tot Z geholpen wordt in dit traject. Wat dacht u bijvoorbeeld van technisch beheer uitbesteden, of administratief en financieel beheer uitbesteden? Ook bestuurlijk beheer kunt u volledig door Centiss VVE Beheer laten verzorgen. Wilt u liever niet uw hele vve-beheer uitbesteden maar zelf ook bepaalde beheertaken blijven uitvoeren? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw vve-beheer gedeeltelijk uit te besteden. In Centiss VVE Beheer vindt u een betrouwbare en transparante partij die u helpt om uw vve-beheer in goede banen te leiden.

De slapende vve wakker maken

Een slapende VvE maken we natuurlijk niet letterlijk wakker, maar we kunnen een slapende VvE wel activeren. Een slapende VvE is in feite een VvE die nalatig is in het uitvoeren van bepaalde beheertaken. Hierbij kunt u denken aan onvoldoende financiƫle reserves in kas hebben om bepaalde onkosten te kunnen vergoeden voor de vve-leden, maar ook het ontbreken van bepaalde verzekeringen of het niet inplannen van de verplichte jaarlijkse vergaderingen met vve-leden. Een slapende VvE is zelf verboden bij wet sinds 2008! Reden genoeg dus om uw VvE weer wakker te schudden en deze te activeren. Centiss VVE Beheer helpt u graag hierbij. Ons deskundige team helpt u graag bij de activatie van uw VvE en daarnaast kunnen we u met andere bestuurlijke of administratieve taken helpen. We denken graag met u mee om een passende oplossing voor uw slapende VvE te vinden.

Nieuw appartementencomplex en VvE uitbesteden in Ridderkerk

Centiss VVE Beheer werkt voor zowel voor particulieren als woningcorporaties, collectieve opdrachtgevers en projectontwikkelaars. Het is mogelijk om uw VvE-beheer geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor advies omtrent de splitsingsakte, het opstellen van de begroting van servicekosten, het organiseren van een opstartvergadering, maar ook het contracteren van servicebedrijven voor groen, schoonmaak en verzekeringen. Wij werken altijd in nauwe samenwerking met de vve-leden en hebben een transparante werkwijze zodat u altijd inzicht blijft houden in alle financiƫn, afspraken en contracten. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!