VvE beheer Rotterdam

VvE beheer in Rotterdam

Hoe beter de betrokkenheid is tussen bewoners, het bestuur en de beheerder, hoe fijner iedereen kan wonen. Bij Centiss weten we hoe belangrijk een goed beheer van de Vereniging van Eigenaren is. In Rotterdam hebben wij van verschillende appartementencomplexen, hotels en kantoorcomplexen het VvE beheer in handen. 

VvE onderhoudsplan opstellen in Rotterdam

Het is belangrijk dat appartementencomplexen goed onderhouden worden. Als VvE is het belangrijk om precies te weten wat er voor onderhoud verwacht wordt en wat dit gaat kosten. Zo kan er vastgesteld worden welk bedrag hiervoor maandelijks opzij gelegd moet worden. Centiss VvE beheer ondersteunt u tijdens het opstellen van een onderhoudsplan voor uw VvE. Ook als u al eens een meerjarenonderhoudsplan hebt opgesteld, helpen wij graag om dit plan weer up-to-date te maken. Hierbij houden wij uiteraard ook rekening met duurzaamheid. Er wordt bijvoorbeeld goed nagedacht hoe het pand energiezuinig gemaakt kan worden.

Centiss als uw nieuwe VvE beheerder in Rotterdam?

Centiss is een betrouwbare, professionele organisatie met veel kennis en ervaring als het gaat om VvE beheer in Rotterdam. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan? Wilt u het administratieve gedeelte van het VvE beheer uitbesteden? Of wilt u overstappen naar een andere VvE beheerder in Rotterdam? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, zodat we kunnen kijken wat we voor uw VvE kunnen betekenen.

Overstappen naar een andere VvE beheerder in Rotterdam

Zit u momenteel al bij een VvE beheerder maar wilt u graag overstappen? Wij kunnen dit volledig voor u regelen. Overstappen naar het VvE beheer van Centiss in Rotterdam is helemaal gratis en wij zorgen dat de overgang soepel en goed verloopt. Als uw huidige VvE beheerder gebruik maakt van de software Twinq, is het overstappen gemakkelijk en snel geregeld. Maar ook als er momenteel met een ander softwarepakket wordt gewerkt, kunnen we alle data overzetten in een nieuwe omgeving. De overstap naar een nieuwe VvE beheerder gaat via onderstaand stappenplan: 

  1. Alle bewoners worden geïnformeerd over de overstap naar een nieuwe beheerder.
  2. Wij maken een (nieuwe) digitale omgeving en verstrekken de inloggegevens.
  3. Alle belangrijke documenten worden geplaatst in deze digitale omgeving.
  4. Wij lichten banken in over de wijziging in het beheer.
  5. De afspraken over de overdracht met de oude VvE beheerder worden opgesteld en vastgelegd.
  6. We voeren de wijzigingen door bij de Kamer van Koophandel.
  7. We nemen alle lopende zaken zoals schademeldingen, incasso’s en reparatieverzoeken over.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!