VvE beheer Almere

VvE beheer in Spijkenisse

Bent u op zoek naar een externe partij voor het beheren van uw VvE? Centiss VvE beheer is dé partij die deze taken graag voor u uit handen neemt. Ook in Spijkenisse helpen wij u bij het uitvoeren en organiseren van administratieve en financiële taken, technisch en bestuurlijk beheer, en onderhoud van uw appartementencomplexen. Daarnaast voorzien wij u ook graag van advies over VvE beheer.

VvE beheer in Spijkenisse uitbesteden aan Centiss VvE beheer

Een Vereniging van Eigenaren krijgt te maken met veel verschillende taken. Het uitbesteden van uw VvE-taken heeft daarom veel voordelen. Het scheelt u tijd en geld, omdat u niet meer alles zelf hoeft te regelen en organiseren voor uw VvE. Daarom geeft het u ook rust, want wij van Centis VvE beheer hebben veel ervaring in het uitvoeren van verschillende VvE-beheertaken. Zo kunnen wij verschillende taken voor u overnemen en helpen u van A tot Z in het traject. U kunt denken aan het uitvoeren van technisch beheer, of administratief en financieel beheer. Of besteedt u graag het onderhoud uit aan Centiss VvE beheer? Ook wanneer u niet het volledige VvE-beheer wilt uitbesteden, staan wij graag voor u klaar. Wanneer u kiest voor Centiss VvE beheer, kiest u voor een betrouwbare en transparante werkwijze bij het ondersteunen van uw VvE-taken.

Actief maken van slapende VvE

Worden er geen VvE-vergaderingen uitgeschreven en geen geld in een reservefonds gestopt? Of staat de VvE niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan is er sprake van een slapende Vereniging van Eigenaren. Sinds 2008 is een slapende VvE wettelijk verboden, want een VvE moet verplicht aan een aantal zaken voldoen. Weet u hoe u een slapende VvE kunt activeren? Wij helpen u daar graag bij. Zo komt u niet voor onverwachte situaties te staan en dat uw vastgoedwaarde behouden wordt.

Waar kunnen wij u bij helpen voor VvE beheer in Spijkenisse?

Denkt u eraan om het beheer van uw VvE in Spijkenisse uit te besteden aan Centiss? Wij bieden ondersteuning aan voor de volgende taken:

  • Algemene ledenvergaderingen organiseren
  • Notuleren bij ledenvergaderingen
  • Verzekeringen van de VvE afsluiten
  • Advisering en het bieden van hulp bij juridische procedures
  • Conceptbegroting opstellen en de daarbij behorende bijdragen vaststellen
  • Reglementen handhaven
  • Meerjaren onderhoudsplanningen opstellen
  • Aannemen en afhandelen van schades

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!