VvE beheer Almere

VvE-beheer in Tilburg

Als u overweegt om het beheer van uw Vereniging van Eigenaars (VvE) uit te besteden, staat Centiss VvE Beheer voor u klaar! Onze professionele organisatie heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en coördineren van een breed scala aan VvE-taken, inclusief administratieve verplichtingen, financiële beheertaken en het onderhoud van uw appartementencomplex. Daarnaast hebben we ruime ervaring in het activeren van inactieve VvE's en het vervullen van bestuurlijke beheertaken.

VvE-beheer uitbesteden in Tilburg

Als u overweegt om uw VvE-beheer in Tilburg uit te besteden, begrijpen we dat dit een complexe aangelegenheid is. Als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex bent u wettelijk verplicht om lid te worden van een VvE. Deze vereniging heeft als verantwoordelijkheid het beheer en onderhoud van het gehele gebouw, inclusief het beheer van het reservefonds voor toekomstige uitgaven.

Wat kunt u doen bij een inactieve VvE?

Indien u zich in  een inactieve VvE bevindt waar geen vergaderingen worden gehouden, geen reservefondsen worden beheerd en de VvE niet bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven, is het van groot belang om deze opnieuw op te starten. Centiss VvE Beheer helpt u problemen zoals het ontbreken van een brandverzekering of onverwachte renovatiekosten te voorkomen.

Uw deskundige partner voor onafhankelijk advies

Centiss is uw competente partner voor onafhankelijk advies aan Verenigingen van Eigenaren. Wij kunnen al het beheer van de appartementen verhuur voor u verzorgen, waardoor u tijd en geld bespaart en u zich geen zorgen hoeft te maken over de details. Wij doen voor u onderzoek en zorgen ervoor dat alle belangrijke vragen zo snel mogelijk worden beantwoord.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!