Vve vlaardingen

VvE-beheer in Vlaardingen

Als u de voorkeur geeft aan extern beheer voor uw VvE, dan staat Centiss VvE Beheer klaar om u van deze verantwoordelijkheden te ontlasten! Onze professionele organisatie heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren en coördineren van een breed scala aan VvE-taken. Dit omvat niet alleen administratieve en financiële verplichtingen, maar strekt zich ook uit tot het beheer van het onderhoud voor uw appartementencomplex. Daarnaast zijn we ervaren in het activeren van slapende VvE's en het vervullen van bestuurlijke beheertaken.

Uw VvE-beheer in Vlaardingen uitbesteden?

VvE in Vlaardingen is een complexe aangelegenheid. Wanneer u een appartement koopt dat deel uitmaakt van een groter appartementencomplex, bent u wettelijk verplicht lid te worden van een VvE, oftewel een Vereniging van Eigenaars. Deze vereniging heeft als hoofdtaak het beheer en onderhoud van het volledige gebouw te waarborgen. Bovendien dragen alle VvE-leden maandelijks bij aan een reservefonds voor toekomstige grotere uitgaven ten behoeve van het gebouw. Dit kan variëren van het vervangen van een verouderde trap in het pand tot het installeren van een traplift voor minder mobiele bewoners.

Hoe kunt u een slapende VvE activeren?

Heeft u een slapende VvE waar geen vergaderingen worden gehouden, er geen reservefonds wordt aangelegd en die niet ingeschreven staat bij de KvK? Dan is het hoog tijd om uw slapende VvE nieuw leven in te blazen. Centiss VvE Beheer staat klaar om u hierbij te begeleiden. Een slapende VvE kan namelijk diverse problemen met zich meebrengen. Stelt u zich voor dat er een brand uitbreekt in uw appartementencomplex en uw VvE blijkt niet verzekerd te zijn? Of als een onverwachte renovatie aanzienlijke kosten met zich meebrengt en de VvE niet in staat is deze te dekken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van situaties die wettelijk goed geregeld dienen te zijn.

Uw expert voor onafhankelijk advies aan uw Vereniging van Eigenaars

Centiss is gespecialiseerd in alle aspecten van VvE-beheer en biedt de mogelijkheid om dit geheel of gedeeltelijk voor u te verzorgen. Door deze verantwoordelijkheid aan ons over te dragen, bespaart u aanzienlijke hoeveelheden tijd en geld, en hoeft u niet zelf achter alle details aan te gaan om zaken succesvol te regelen. Centiss houdt het overzicht namens u en zorgt ervoor dat essentiële zaken tijdig worden aangepakt.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!