VvE beheer Almere

VvE-beheer in Zoetermeer

Wilt u uw VvE laten beheren door een externe partij? Centiss VVE Beheer neemt deze taken graag voor u uit handen! Wij zijn een professionele organisatie specifiek gericht op het uitvoeren en organiseren van diverse vve-taken. Hierbij kunt u denken aan administratieve en financiële taken, maar ook onderhoud van uw appartementencomplex, een slapende VvE actief maken en bestuurlijk beheer.

Vve-beheer in Zoetermeer uitbesteden aan Centiss

Bij vve-beheer komt nogal wat kijken. Wanneer u een appartement koopt wat onderdeel is van een groter appartementencomplex, ben u verplicht lid te worden van een VvE. De VvE, oftewel Vereniging van Eigenaars of Vereniging van Eigenaren draagt zorgt voor het beheer en onderhoud van het gebouw. Daarnaast betalen alle leden van de VvE maandelijks een bepaald bedrag als reserve voor grotere uitgaven voor het gebouw. Dit kan bijvoorbeeld zijn het vervangen van een oude trap in het gebouw, maar ook het laten installeren van een traplift voor bewoners die slecht ter been zijn. Centiss kan u op alle vlakken met vve-beheer van dienst zijn. Hierdoor bent u verzekerd van professionele service, en onze organisatie is 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Vve-beheer in Zoetermeer kunt u dus met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Centiss: dé specialist voor onafhankelijk advies voor uw Vereniging van Eigenaars

Het maakt niet uit of u een ‘slapende’ VvE heeft die u actief wilt maken, of dat u advies wilt op financieel, technisch of bestuurlijk niveau. Centiss is gespecialiseerd in al deze aspecten van vve-beheer en kan dit geheel of gedeeltelijk voor u uit handen nemen. Door dit uit te besteden, bespaart u veel tijd en geld en hoeft u niet zelf overal achteraan om dingen geregeld te krijgen. Centiss houdt het overzicht voor u en zorgt ervoor dat belangrijke zaken op tijd geregeld zijn.

Financieel beheer van uw VvE in Zoetermeer

Een VvE dient ieder jaar een financieel jaarverslag op te maken. Daarnaast is een VvE verantwoordelijk voor het incasseren van voorschotten en servicebijdragen. Het is daarom belangrijk dat de financiële administratie en het financiële beheer inzichtelijk is voor alle leden van de VvE. Centiss helpt u met het onderhouden en gezond houden van uw financiële administratie. Hierbij kunt u denken aan het beheer van bankrekeningen, betalen van gemeenschappelijke kosten, het afhandelen van verzekeringsclaims en het opstellen van de jaarrekening en begroting. Ook veranderingen in het ledenbestand worden door Centiss onderhouden, zodat u altijd een ordelijke financiële administratie heeft. Overigens is het ook mogelijk om uw financiële beheer voor een vakantiepark, winkelcentrum of bedrijfsterrein uit te besteden aan Centiss. Maak een afspraak met ons voor persoonlijk advies door ons contactformulier in te vullen.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!