VvE beheer Randstad

VvE beheer in Leiden

Bent u op zoek naar een professionele VvE beheerder in Leiden en omgeving? Centiss weet hoe belangrijk het is dat zaken rondom de woonomgeving goed geregeld zijn. Naast comfortabel wonen is het erg belangrijk dat er zorg gedragen wordt voor uw investering, zodat deze haar waarde behoudt. Bij Centiss weten we precies wat belangrijk is, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken die u waarschijnlijk veel tijd en moeite kosten omdat u er te weinig vanaf weet. Met VvE beheer door Centiss weet u zeker dat alles goed geregeld is en hierdoor kunt u zonder zorgen en comfortabel wonen in uw appartementencomplex. 

VvE voor uw bedrijfspand in Leiden

Niet alleen als eigenaar van een appartement, maar ook als ondernemer kunt u met uw bedrijfspand onderdeel uitmaken van een VvE in Leiden. Een belangrijk onderdeel hiervan is de besluitvorming binnen de Vereniging van Eigenaren. Tijdens ledenvergaderingen heeft u het recht om mee te beslissen over bijvoorbeeld het onderhoud en wijzigingen in het reglement. Ook wordt bij de oprichting van de VvE een splitsingsakte opgesteld, waar de belangrijkste afspraken omtrent het pand in te vinden zijn. In de splitsingsakte staat precies beschreven welke delen van het pand uw eigendom zijn en welke delen gemeenschappelijk zijn. Het beheer van de VvE in Leiden kost vaak veel tijd en veel ondernemers zitten hier niet op te wachten. Daarom kan het een goede optie zijn om het beheer van de Vereniging van Eigenaren uit te besteden aan Centiss. Door te kiezen voor een goede VvE beheerder, kiest u voor kennis en expertise op het gebied van zowel de financiële en bestuurlijke kant als de technische kant van het bestuur van de VvE in Leiden. Daarbij wordt vanzelfsprekend altijd geluisterd naar de leden van de Vereniging van Eigenaren in Leiden.

Beheer van VvE in Leiden uitbesteden

Het is dus erg belangrijk dat een VvE goed beheerd wordt, om kosten en tijd te besparen en er zeker van te zijn dat zaken rondom het bedrijfspand of appartementencomplex goed geregeld worden. Dit bespaart bewoners en ondernemers veel onnodige zorgen. Het gebeurt ook steeds vaker dat er wel een VvE is, maar dat deze niet actief is. Dan is het verstandig om deze slapende VvE wakker te maken. Een slapende VvE kan uiteindelijk namelijk voor veel problemen zorgen, zowel voor de eigenaren van het pand als voor het pand zelf. Sinds 2008 is een slapende VvE zelfs wettelijk verboden. Een VvE moet jaarlijks vergaderen, ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en twee bankrekeningen bezitten waarop voldoende geld gereserveerd is voor groot onderhoud. Er komt veel kijken bij het wakker maken van een slapende VvE, daarom kan het ook in dit geval handig zijn om professionele hulp in te schakelen. Centiss ondersteunt u bij de activatie van een slapende VvE in Leiden en kan het beheer vervolgens gedeeltelijk of volledig overnemen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een offerte op maat te ontvangen voor het beheer van uw VvE in Leiden.

Voor meer vragen, neem gerust contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bel mij voor een afspraak!